JVMachines
JVMachinesOfficial Hapert Dealer

Typen aanhangwagens

JVMACHINES IS DÉSPECIALIST IN HAPERT AANHANGERS

In de regio Brielle en omstreken is JVMachines de specialist in aanhangwagens van het merk HAPERT. Het assortiment is zorgvuldig afgestemd op zowel ondernemers als consumenten. Naast de verkoop en verhuur van aanhangers leveren wij ook uitstekende service in de vorm van snelle reparaties en onderhoud. Dus ook na de aanschaf van uw aanhangwagen staan wij voor u klaar.

STEL ZELF UW AANHANGWAGEN SAMEN

Het assortiment van HAPERT bestaat uit modulair opgebouwde aanhangwagens, die uitgebreid kunnen worden met extra uitrustingsopties en accessoires. Alle open en gesloten modellen kunnen naar wens samengesteld worden. De verkoopspecialisten van JVMachines informeren u graag over de mogelijkheden en helpen u met het configureren van de aanhanger. Bezoek de showroom in Vierpolders en laat u uitgebreid informeren over de maatwerk aanhangers van HAPERT.

BAKWAGENS EN PLATEAUWAGENS

HAPERT levert uiteenlopende bakwagens en plateauwagens. Onder de naam AZURE worden deze echte alleskunners aangeboden; robuuste open aanhangwagens die uitermate geschikt zijn voor het vervoeren van allerlei materialen, waaronder snoeiafval, groenafval, hout, stenen, grind en zand. De bakwagen en plateauwagen is daarom ook bijzonder populair onder hoveniersbedrijven, bouwbedrijven en semi-professionals.

KIPPERS

Ondernemers in de bouw kiezen vaak voor een kipper uit de COBALT-serie. Deze aanhangers zijn ideaal voor het vervoeren van bouwmaterialen. De lading zand, grind of stenen kan met behulp van een achterwaarts of driezijdig kipsysteem eenvoudig op de grond gestort worden.

AUTOAMBULANCES

Voor het transport van grote machines of auto’s gebruikt u een autoambulance of machinetransporter van HAPERT. De INDIGO is een krachtige transporter in de vorm van een kantelbare of niet-kantelbare oprijwagen.

GESLOTEN AANHANGWAGENS

De SAPPHIRE is een gesloten aanhanger en daarom ook perfect inzetbaar voor het vervoeren van al uw waardevolle materialen. Deze HAPERT aanhangwagen is ook verkrijgbaar als bagagewagen, koelwagen, marktwagen, verkoopwagen of reclamewagen.

COMPACTE AANHANGERS

Met het BASIC-model biedt HAPERT een kleine en betaalbare aanhangwagen. Binnen deze serie vindt u compacte bakwagens, plateauwagens en bagagewagens. Deze aanhangwagens zijn ideaal voor veeleisende consumenten, semi-professionals en kleine ondernemers