JVMachines
JVMachinesOfficial Hapert Dealer

Tuin-en Park machines

U vindt hier een overzicht van een greep uit ons assortiment. Wij zijn officieel dealer van Stihl, Viking, Kubota, Stiga, Makita, Irwin. Bezoek onze ruime showroom voor een passend advies.

 

13631

Geniet van automatisch gemaaid gras

Een perfect gemaaid gazon zonder moeite? Dat kan! De iMow robotmaaier neemt het meeste werk van u over. Eénmaalgeprogrammeerd maait de iMow robotmaaier het gazon volledig automatisch en geheel naar uw wensen. Na het maaien of als de accubijna leeg is, keert hij zelfstandig terug naar het dockingstation. Zo heeft u altijd een perfect onderhouden gazon. En dat in slechtsenkele uren zodat u uw tuin snel weer onbeperkt kunt gebruiken. Meer informatie en interactieve inhoud vindt u terug op de iMow informatiepagina . Een handige tuinplanner vindt u hier terug.

Klik hier voor het complete aanbod aan grasmaaiers.

13232

KUBOTA COMPACT TRACTOREN

Kubota heeft een ijzersterke reputatie op het gebied van compacte tractoren. Er is een ruime keuze van 12 tot 59 pk, met mechanische of hydrostatische transmissie. De Kubota tractoren zijn uit te breiden met diverse originele Kubota accessoires zoals een voorlader, maaidek, cabine etc.

Klik Hier om het complete assortiment te zien.

13632

Hogedrukreinigers

Als specialist op het gebied van hogedruk reinigingstechniek biedt Waterkracht professionele hogedrukreinigers voor uiteenlopende toepassingen. Voor reinigingsproblemen zoals graffiti verwijderengevelreinigingstalreinigingonkruidbestrijding of voertuigenreiniging heeft Waterkracht een passende hogedrukreiniger.

Professionele hogedrukreinigers voor diverse toepassingen

Ook voor diverse branches hebben wij de beste reinigingsmachines bijvoorbeeld voor de industrie, foodbranche, overheid, agrarische sector, scheepsreiniging en bouw- en wegenbouw.

18725

Stratenmakersgereedschap

JVMachines levert een ruim aanbod met stratenmakersgereedschap. Denk hier bij aan trilplaten, freesmachines, accu gereedschap maar denk ook aan kruiwagens, harken enz. in onze showroom hebben wij een ruim aanbod op vooraad. Wij leveren hoogwaardig kwaliteit gereedschap voor de zakelijke klant maar ook zeker voor de particuliere markt.

Klik hier om het complete aanbod te bekijken.

18728

GEDIAMANTEERDE GEREEDSCHAPPEN SNEL GELEVERD EN PERFECTE SERVICE

Als het om gediamanteerde gereedschappen gaat, kiest u natuurlijk voor kwaliteit. Carat levert topkwaliteit als het gaat om diamantzagen, voegenfrezen, slijpkoppen, diamantboren, boormachines, boorstatieven en zaagmachines. Zeker zo belangrijk; wij combineren hoogwaardige producten met een snelle levering en perfecte service. Zodat u probleemloos de afspraken met uw klanten na kunt komen.

Klik hier om het complete assortiment van carat te bekijken.

18729

Frisian motors in de fabrikant van elektrische werk- en voertuigen. Vanuit het Friese Bakkeveen assembleren en ontwerpen zij elektrische shovels, elektrische zitmaaiers en elektrische transporters. Dankzij de elektromotor zijn de voertuigen milieuvriendelijk en hebben minder slijtage dan de brandstofvarianten. Neem gerust contact met ons op als u meer wil weten of neem een kijkje in onze showroom. We helpen u graag!