JVMachines
JVMachinesOfficial Hapert Dealer

Aanhangwagen kopen

AANHANGWAGEN KOPEN? DAT DOET U BIJ JVMACHINES

Bent u van plan om een nieuwe aanhanger te kopen? Dan biedt JVMachines volop mogelijkheden! Vanuit onze vestiging in Vierpolders leveren we het gehele assortiment aanhangwagens van HAPERT. Zo kunt u bij ons terecht voor het aanschaffen van onder andere een robuuste bakwagen, plateauwagen, gesloten aanhangwagen, kipper of autoambulance. In onze showroom zijn diverse modellen direct te bekijken en vergelijken.

Voldoen de basismodellen niet aan uw eisen? Alle aanhangers van HAPERT kunnen volledig naar wens worden samengesteld. De specialisten van JVMachines helpen u daar graag bij. Samen met u configureren we de best passende aanhanger voor uw specifieke transportvraag.

 

REGELMATIG ONDERHOUD VAN AANHANGWAGENS

Veiligheid op de weg gaat boven alles. Laat daarom uw aanhanger periodiek onderhouden door de monteurs van JVMachines. Zo blijft uw transportmiddel in goede conditie en kunt u elke dag met een gerust hart op pad. Ondanks regelmatig onderhoud, kan het gebeuren dat er een aanhangwagen-onderdeel kapot gaat. In onze werkplaats in Hellevoetsluis voeren we alle denkbare reparaties uit. Snel, vakkundig en voordelig! Bovendien hoeft u de aanhanger niet lang te missen.

AANHANGERS VOOR ONDERNEMERS ÉN PARTICULIEREN

Wij leveren een bijzonder breed assortiment aanhangers. Daarom weten veeleisende ondernemers uit de regio Hellevoetsluis en omstreken ons te vinden. Maar ook consumenten zijn bij JVMachines aan het juiste adres voor het kopen of huren van een compacte HAPERT aanhangwagen.