JVMachines
JVMachinesOfficial Hapert Dealer

Elektrovoertuigen

Frisian motors in de fabrikant van elektrische werk- en voertuigen. Vanuit het Friese Bakkeveen assembleren en ontwerpen zij elektrische shovels, elektrische zitmaaiers en elektrische transporters. Dankzij de elektromotor zijn de voertuigen milieuvriendelijk en hebben minder slijtage dan de brandstofvarianten. Neem gerust contact met ons op als u meer wil weten of neem een kijkje in onze showroom. We helpen u graag!

18736

FM-50

Je vrijwel geruisloos en milieuvriendelijk verplaatsen op ruwe terreinen, strand, bos of juist indoor. Dat maakt de volledig elektrische Leffert FM-50 van Frisian Motors mogelijk. De Lefferts werkvoertuigen worden geassembleerd in onze Nederlandse fabriek. Deze 100% elektrische aangedreven voertuigen zijn stoer en stevig gebouwd. Bovendien is de functionaliteit enorm groot. Standaard levert Frisian Motors deze transporter op kenteken, zodat het voertuig is toegelaten voor gebruik op de openbare weg. De actieradius is mede afhankelijk van de omstandigheden en bedraagt 60-80 km. De maximale snelheid van de Leffert FM-50 is 60 km/uur.

18737

FM-80

Geheel gebaseerd op het succes van de Leffert FM-50. De Leffert FM-80 is de verlengde versie en biedt plaats aan 4 en optioneel 6 mensen.  Standaard is het voertuig voorzien van stuurbekrachtiging en heeft daardoor toch een acceptabele draaicirkel. Verzwaarde vering en een zeer robuuste cabine met polyester dak. Dit volledig elektrische voertuig is vrijwel geruisloos, milieuvriendelijk en behoeft weinig onderhoud. De Leffert FM-80 wordt veelal gebruikt voor (natuur) tochten, personenvervoer bij evenementen en pendeldiensten.
Het voertuig wordt geleverd met een landbouw T5 certificaat voor gebruik op de openbare weg, u dient dus te beschikken over een auto- of tractor rijbewijs. De maximale snelheid bedraagt 50 km/uur. De actieradius is gelijk aan de tweezits-variant: 60 – 80 kilometer.

18738

FM-90 4X4

Zoekt u regelmatig extreme omstandigheden op, zoals het strand, de bergen of wilt u aanhangers of werktuigen gebruiken tot 2000 kg? Dan is de Leffert FM-90 4x4 uw voertuig! Voorzien van kruipversnelling voor extreem sterke tractie. Tevens beschikt het voertuig standaard over vele extra’s, zoals stuurbekrachtiging, regeneratief, onafhankelijke vering en remschijven, en 350 kg laadvermogen in de laadbak.

18739

FM-120 MINI SHOVEL

Deze instap mini shovel is gebaseerd op een 28 PK brandstof motor. Deze 100% elektrisch aangedreven minilader heeft een piekvermogen van 30 KW (40 pk). De handige alleskunner werkt met combi hydraulische aandrijving waardoor hij continu over vierwielaandrijving beschikt en er ook universele hydraulische werktuigen kunnen worden ingezet.

Het lage (accu) massagewicht in combinatie met de knikbesturing maakt een bijzonder stabiele machine. In de basis zijn er circa 12 verschillende werktuigen beschikbaar, variërend van laadbakjes, maaiborden, pellet vorken tot maatwerk voor elk gewenst gebruik.

Geen stank, lawaai of uitstoot van kwalijke gassen in nabijheid van mens en dier. De machine beschikt over een volledig digitaal scherm, die geeft alle benodigde informatie over stroom verbruik, accustatus, temperatuur en onderhoudsintervallen. 

18740

FM-170 ELEKTRISCHE ZEROTURN ZITMAAIER

De volledig elektrische FM-170 zero turn zitmaaier van Frisian Motors. Een volwaardige zero-turn maaier voor groot particulier en semiprofessioneel gebruik. Sturen doe je met twee stuurhendels die elk een wielmotor bedienen en maaien gebeurt met twee elektro motoren direct op het maai dek. Dus geen gedoe meer met riemen, olie en benzine. De zitmaaier wordt aangedreven door een 48 volt-systeem met een totaal vermogen van 5 kW. De Rimmert elektrische zitmaaier is standaard voorzien van een AGM-lood accu en heeft een maaitijd van circa één uur en een laadtijd van acht uren maximaal. Optioneel kunt u kiezen voor een tweede AGM-lood wissel pakket om twee uren te kunnen maaien. Lithium is optioneel leverbaar en wordt modulair aangeboden per één uur maaitijd tot maximaal drie uren continu gebruik. Ook Lithium kan als wissel systeem worden ingezet, met snel-lader van drie uren kan men theoretisch een gehele dag door maaien.

18741

UTV Trailer

Frisian Motors heeft een nieuw product in het assortiment opgenomen: een elektrisch kiepbare UTV-trailer.

De trailer is in basis ontwikkeld om te gebruiken met de elektrische Leffert-transporter, maar is ook te gebruiken in combinatie met elk trekkend voertuig. Word de trailer aangeschaft bij of voor een LEFFERT dan kan er met een knop op het dashboard elektrisch gekiept worden. Voor losse verkoop is het mogelijk een 12v-accu te plaatsen in de kar, zodat hiermee gekiept kan worden. De kar is uitgerust met een boogie-as. Dit zorgt ervoor dat er altijd contact met de ondergrond blijft.