JVMachines
JVMachinesOfficial Hapert Dealer

Aanhangwagens

ASSORTIMENT AANHANGERS VAN JVMACHINES

Bent u op zoek naar een kwalitatieve aanhangwagen? Dan bent u bij JVMachines in Vierpolders aan het juiste adres! Wij leveren de meest robuuste aanhangwagens in de gewichtsklasse tot 3500 kg. Daarom bedienen wij ook vele bedrijven en particulieren buiten de regio Vierpolders, zoals Voorne-Putten, Brielle, Hellevoetsluis, Oostvoorne, Rockanje en omgeving. JVMachines verkoopt en verhuurt namelijk alle aanhangers van het merk HAPERT. Wij zijn trotse dealer van sterke merk. Als Official Dealer kunt u bij ons terecht met al uw vragen over het complete assortiment. Uiteraard verzorgen wij ook reparaties en onderhoud aan alle HAPERT aanhangwagens.

DE PERFECTE AANHANGWAGEN VOOR ELKE KLUS

HAPERT aanhangwagens staan niet alleen bekend om hun kwaliteit, robuustheid en duurzaamheid, maar ook om de modulaire opbouw. Ieder basismodel is naar wens uit te breiden met extra opties en accessoires. JVMachines kan voor u dus een aanhanger samenstellen, die precies past bij uw wensen. Of u nu snoeiafval, tuinafval, bouwmaterialen, gekoelde producten of andere goederen wilt vervoeren; een aanhangwagen van HAPERT klaart elke klus.

HAPERT AANHANGWAGENS Vierpolders

Het uitgebreide assortiment van HAPERT bestaat uit open aanhangers, zoals bakwagens, plateauwagens, kippers en autoambulances, maar ook gesloten modellen waaronder bagagewagens, koelwagens, marktwagens en verkoopwagens. Bij JVMachines in Vierpolders kunt u terecht voor het gehele assortiment aanhangwagens. In de uitgebreide showroom staan onze medewerkers altijd klaar, om u te ondersteunen bij het kiezen van de juiste aanhanger.

 

AANHANGWAGEN ONDERHOUD EN REPARATIES

In onze werkplaats voeren wij alle nodige reparaties en onderhoudsbeurten uit. Met een team van deskundige monteurs zorgt JVMachines ervoor dat u snel weer over uw aanhangwagen kunt beschikken. Maak vandaag nog een afspraak met onze werkplaats in Vierpolders!