JVMachines
JVMachinesOfficial Hapert Dealer

Compacte tractors

Kubota compacte tractoren

Kubota heeft een ijzersterke reputatie op het gebied van compacte tractoren. Er is een ruime keuze van 12 tot 59 pk, met mechanische of hydrostatische transmissie. De Kubota tractoren zijn uit te breiden met diverse originele Kubota accessoires zoals een voorlader, maaidek, cabine etc.

 

 

 

14115

B1121

Klein maar krachtig, waarmee u vele werkzaamheden kunt uitvoeren die u van een compacte  verwacht. 

Bijzonder veelzijdig: Met zes snelheden vooruit en twee achteruit, een krachtige 430 kg hefinrichting en een aftakas met 540 tpm is hij net zo veelzijdig als andere modellen binnen deze B1-serie. In tegenstelling tot zijn voorganger de B1220, mag deze tractor wel de openbare weg op. 

Comfortabel: Deze tractor is zeer aangenaam om te rijden, dit alles dankzij zijn comfortabele stoel, een semi-vlak platform met rubberen bekleding, de ergonomische bedieningselementen en het verlichte dashboard. De Kubota B1121 compact tractor is de perfecte partner voor diverse klussen op uw terrein.  

14097

B1161

De Kleine krachtpatser, met een modern ontwerp, een krachtige 16pk dieselmotor en hogere rijsnelheden voor transport

Veelzijdig in te zetten: Deze tractor biedt een goede manoeuvreerbaarheid en alle veelzijdigheid die nodig is om werkzaamheden uit te voeren als frezen, ploegen, maaien, schuiven, voorlader werk, kilveren, transporteren van materialen, spuiten, strooien enz.  

Krachtig van zichzelf: Deze tractor met een zwaar gebouwd chassis heeft een krachtige 16pk dieselmotor, een robuuste 6V- / 2A- versnellingsbak en is voorzien van natte schijfremmen voor een uitstekende duurzaamheid. De B1161 geeft u de prestatie die u van een 16pk tractor verwacht. 

 

TECHNISCH DOCUMENT DOWNLOADEN

14098

B1181

De Kubota B1181 is uitgerust met een 3 cilinder dieselmotor voorzien van E-TVCStechnologie. Door de stuurbekrachtiging en de extra midden-onder geplaatste aftakas voor het aandrijven van een maaidek, biedt de Kubota B1181-tractor u een maximale veelzijdigheid. 

Uiterst effectief: De soepele besturing doormiddel van stuurbekrachtiging draagt bij aan het comfort niveau en garandeert eenvoudig rijden voor iedereen. Tevens worden til-, transport- en laadwerkzaamheden makkelijker gemaakt door de geïntegreerde LA213 voorlader van Kubota – perfect aangepast aan de tractor en ontworpen om uw efficiëntie te maximaliseren. Met deze configuratie stijgt uw productiviteit gegarandeerd!  

TECHNISCH DOCUMENT DOWNLOADEN

14099

B2201

De compacte Kubota B2201-tractor is de eerste van de B2-serie en staat garant voor prestaties en gebruiksgemak. 

Uiterst efficiënt: Uitgerust met een 20 pk, 3-cilinder dieselmotor voorzien van E-TVCStechnologie en een robuuste mechanische transmissie biedt deze tractor u goede prestaties. De transmissie biedt 9 versnellingen vooruit en 9 versnellingen achteruit om de snelheid eenvoudig aan te passen aan de werkzaamheden die gedaan dienen te worden.

Ergonomisch: De tractor heeft een omkeerschakeling onder het stuurwiel, die onafhankelijk van de versnellingen kan switchen tussen de rijrichtingen. Daarnaast heeft de B2201 een kantelbare stuurkolom en ergonomische inrichting van de bedieningselementen voor een maximaal gebruikscomfort. Als optie is er een aanvullende hydraulische set met één enkele hendel verkrijgbaar om de bediening van de werktuigen voor en achter te vereenvoudigen

TECHNISCH DOCUMENT DOWNLOADEN

14100

B2231

De compacte en zeer goed uitgeruste B1231 met zijn optionele 4-stijlen cabine met airco, garandeert u optimale prestaties en gebruiksgemak. 

Ultieme prestaties: Met een krachtige 23pk, 3 cilinder dieselmotor die voorzien is van ETVCS technologie en een krachtige hydrostatische transmissie biedt deze tractor uitmuntende prestaties. Bovendien kunt u door zijn 3 groepen schakeling uiterst comfortabel de snelheid kiezen die bij uw werkzaamheden passen. Door de multifunctionele hydrauliek hendel en het hydraulische systeem met aansluitingen aan zowel de voor- als achterzijde, is de veelzijdigheid van deze tractor ongeëvenaard. 

Bijzonder veelzijdig: Uitgevoerd met een midden-onder aftakas en een aftakas achter, een hoog hydraulisch vermogen en een krachtige hefinrichting verbeteren uw dagelijkse productiviteit. Daarnaast is de hydrostatische transmissie voorzien van een cruise-control met arretering en een rijonafhankelijke aftakas, wat uw dagelijkse werk vergemakkelijkt. Optioneel biedt de B2231 de mogelijkheid tot maximaal 3 hydraulische ventielen waarvan twee worden bediend door de mono hendel, hierdoor wordt het bedienen van de accessoires aan de voor- of achterzijde vereenvoudigd. 

TECHNISCH DOCUMENT DOWNLOADEN

14101

B231

De BX231 is de perfecte compacte tractor, voortgekomen uit de know-how van Kubota en ontworpen voor alle soorten werkzaamheden: maaien, vervoeren, grond bewerken en laden…
De aangename ergonomie is uitgedacht om de bediener comfort te bieden: zo profiteert hij van een ruim platform, een soepele hydrostatische stuurinrichting en een snelheidsregelaar met veel standen. De BX231 is niet alleen zeer efficiënt in de maaiconfiguratie –met een door de onder of achter geplaatste PTO aangedreven maaiplateau – maar is ook in staat om de meest veeleisende werkzaamheden op te knappen, dankzij zijn krachtige hefinrichting achter en zijn specifieke lader.

14102

B1241

Deze tractor combineert zijn compacte afmetingen en een juiste manoeuvreerbaarheid dankzij de aanwezige stuurbekrachtiging. Hij wordt aangedreven door een krachtige 24 pkdieselmotor, zodat de Kubota B1241-tractor kracht en wendbaarheid uiterst goed combineert. 

Uiterst smal: Dankzij het monteren van 6-12B en 8-16 wielen kan deze B1241 overal doorheen. Met een totale breedte van minder dan een meter is hij zeer bruikbaar in boomgaarden, wijngaarden, kwekerijen en alle andere ruimten met een beperkte doorgang! 

Uiterst efficiënt: Tijdens het werk verbeteren de kracht van de 3-puntshefinrichting, de hydrauliek en de 9V / 3A-transmissie uw productiviteit en efficiëntie. Aangenaam en ergonomisch zijn woorden die de B1241 niet te kort doen, ook valt de trekker op door zijn goede prijs-kwaliteitverhouding. De B1241is te verkrijgen met beugel achter (B1241DW) of met een in het midden gemonteerde beugel (B1241DR).

14103

B2261

De compacte en zeer goed uitgeruste B1261 met zijn optionele 4-stijlen cabine met airco, garandeert u optimale prestaties en gebruiksgemak. 

Ultieme prestaties: Met een krachtige 26pk, 3 cilinder dieselmotor die voorzien is van ETVCS technologie en een krachtige mechanische- of hydrostatische transmissie biedt deze tractor uitmuntende prestaties. Bovendien kunt u met de mechanische transmissie die 9 versnellingen vooruit en 9 versnellingen achteruit biedt of door de 3 groepen-HST uiterst comfortabel de snelheid kiezen die bij uw werkzaamheden passen. Door de multifunctionele hydrauliek hendel en het hydraulische systeem met aansluitingen aan zowel de voor- als achterzijde, is de veelzijdigheid van deze tractor ongeëvenaard. 

Bijzonder veelzijdig: Uitgevoerd met een midden-onder aftakas en een aftakas achter, een hoog hydraulisch vermogen en een krachtige hefinrichting verbeteren uw dagelijkse productiviteit. Daarnaast is de hydrostatische transmissie voorzien van een cruise-control met arretering en een rijonafhankelijke aftakas, wat uw dagelijkse werk vergemakkelijkt. Optioneel biedt de B2261 de mogelijkheid tot maximaal 3 hydraulische ventielen waarvan twee worden bediend door de mono hendel, hierdoor wordt het bedienen van de accessoires aan de voor- of achterzijde vereenvoudigd. 

14104

B2311

De Kubota B2311 is een compacte en goed uitgeruste tractor en onderscheid zich in termen van prestaties en gebruiksgemak. 

Ultieme prestaties: Met een uiterst krachtige 31pk, 4 cilinder dieselmotor die voorzien is van E-TVCS technologie en een krachtige hydrostatische transmissie biedt deze tractor uitmuntende prestaties. Bovendien kunt u door zijn 3 groepen schakeling uiterst comfortabel de snelheid kiezen die bij uw werkzaamheden passen. Door de multifunctionele hydrauliek hendel en het hydraulische systeem met aansluitingen aan zowel de voor- als achterzijde, is de veelzijdigheid van deze tractor ongeëvenaard. 

Bijzonder veelzijdig: Uitgevoerd met een midden-onder aftakas en een aftakas achter, een hoog hydraulisch vermogen en een krachtige hefinrichting verbeteren uw dagelijkse productiviteit. Daarnaast is de hydrostatische transmissie voorzien van een cruise-control met arretering en een rijonafhankelijke aftakas, wat uw dagelijkse werk vergemakkelijkt. Optioneel biedt de B2311 de mogelijkheid tot maximaal 3 hydraulische ventielen waarvan twee worden bediend door de mono hendel, hierdoor wordt het bedienen van de accessoires aan de voor- of achterzijde vereenvoudigd.

14105

L3200DW

De robuuste transmissie, voorzien van een dubbele koppeling en een semi onafhankelijk PTO, biedt comfort en een lange levensduur met 8 versnellingen vooruit / 4 versnellingen achteruit en een gesynchroniseerde keerkoppeling. De compacte maat van de trekker, in combinatie met de soepele stuurbekrachtiging en de vooras met tandwieloverbrenging d.m.v. conische tandwielen, zorgt voor een uitstekende hanteerbaarheid. Met zijn complete basisuitrusting en dankzij de betrouwbaarheid van Kubota verzekert deze utility trekker u van een bijzonder aantrekkelijke kwaliteit-prijsverhouding. Voor nog meer veelzijdigheid kan de L3200 DW uitgerust worden met de speciale, uitermate geschikte en zeer productieve voorlader Kubota LA463.

TECHNISCH DOCUMENT DOWNLOADEN

14106

L1361

Een robuuste en economische trekker voor uw dagelijkse werkzaamheden.

Met een 1.8L Dieselmotor, gekoppeld aan een mechanische of hydrostatische transmissie (HST), is de Kubota L1361 Utility trekker de oplossing die veelzijdigheid en gebruiksgemak combineert. Le

De L1361 is uitgerust met een nieuwe 100% Kubota, 36 pk dieselmotor. Sober en krachtig, het zorgt ervoor dat uw L1361 u laat profiteren van duurzaamheid en productiviteit. Uiteindelijk is het een trekker die het beste reageert op al je dagelijkse werk.

Van voor naar achter kenmerkt het ontwerp zich door gladde, afgeronde contouren die de zichtbaarheid optimaliseren, met name dankzij het design van de motorkap uit één stuk. Deze lijn is ontworpen om optimaal te werken: precisie en snelheid!

Om de efficiëntie en de veelzijdigheid van de Kubota L1361 te verbeteren, heeft Kubota een trekker specifieke voorlader ontwikkelt: de LA525, deze volledig geïntegreerde voorlader biedt door zijn afgeronde vormen een optimaal gebruiksgemak.

Met de compleetheid van deze basisuitvoering en de betrouwbaarheid van Kubota, biedt deze trekker u een bijzonder aantrekkelijke prijs- /kwaliteitverhouding. 

14107

STW34

De PTO uitrusting – achter en onder -, de hoge hydraulische capaciteit en het vermogen van de 3-punts hef vergroten uw dagelijkse productiviteit; en de souplesse, en het gebruiksgemak van de hydrostatische transmissie met 3 groepen, de Cruise Control met vertanding, het Bi-Speed systeem, de onafhankelijke PTO en de omkeerinrichting, het systeem om snel van rijrichting te veranderen vergemakkelijken u het leven. Deze uitstekend uitgeruste trekker bezit standaard 3 ventielen achter en 2 voor, die door een mono hendel bediend worden om de toegewijde Kubota voorlader of de fronthef eenvoudig te gebruiken.

TECHNISCH DOCUMENT DOWNLOADEN

14108

STW37

De PTO uitrusting – achter en onder -, de hoge hydraulische capaciteit en het vermogen van het de 3-punts hef vergroten uw dagelijkse productiviteit; en de souplesse, en het gebruiksgemak van de hydrostatische transmissie met 3 groepen, de Cruise Control met vertanding, het Bi-Speed systeem, de onafhankelijke PTO en de omkeerinrichting, het systeem om snel van rijrichting te veranderen vergemakkelijken u het leven. Deze uitstekend uitgeruste trekker bezit standaard 3 ventielen achter en 2 voor, die door een mono hendel bediend worden om de toegewijde Kubota voorlader of de fronthef eenvoudig te gebruiken.

TECHNISCH DOCUMENT DOWNLOADEN

14109

STW40

De PTO uitrusting – achter en onder -, de hoge hydraulische capaciteit en het vermogen van het de 3-punts hef vergroten uw dagelijkse productiviteit; en de souplesse, en het gebruiksgemak van de hydrostatische transmissie met 3 groepen, de Cruise Control met vertanding, het Bi-Speed systeem, de onafhankelijke PTO en de omkeerinrichting, het systeem om snel van rijrichting te veranderen vergemakkelijken u het leven. Deze uitstekend uitgeruste trekker bezit standaard 3 ventielen achter en 2 voor, die door een mono hendel bediend worden om de toegewijde Kubota voorlader of de fronthef eenvoudig te gebruiken.

TECHNISCH DOCUMENT DOWNLOADEN

14110

L4100 DR

Zijn complete uitrusting combineert productiviteit met gebruiksgemak, want hij bezit standaard een robuuste transmissie met 8 versnellingen vooruit/4 versnellingen achteruit, een onafhankelijke hydraulische PTO, plus een hydraulische capaciteit, een hefkracht van 1,3 T en positieregeling. Uw gebruiksgemak wordt nog versterkt door de functionele ergonomie van de tractor en zijn uitstekende hanteerbaarheid met zijn vooras met tandwieloverbrenging d.m.v conische tandwielen en zijn hydrostatische stuurbekrachtiging. Bovendien kan de L4100 DR zich dankzij de naar voren te klappen veiligheidsbeugel in het midden de mogelijkheid een weg banen door moeilijk bereikbare of overvolle zones.

TECHNISCH DOCUMENT DOWNLOADEN

14111

L4100HDW

Zijn complete uitrusting combineert productiviteit met gebruiksgemak, want hij bezit een hydrostatische stuurbekrachtiging, een onafhankelijke hydraulische PTO, plus een hydraulische capaciteit, een hefkracht van 1,3 T en positieregeling. De functionele ergonomie van de trekker draagt bij aan uw arbeidscomfort. Als optie kan de L4100 HDW uitgerust worden met een speciale, zeer goede prestaties leverende en complete Kubota voorlader met een dubbel systeem voor snel koppelen/loskoppelen van trekker/voorlader en voorlader/werktuig.

TECHNISCH DOCUMENT DOWNLOADEN

14112

L4240

Met de standaard met een krachtige 4-cilinder dieselmotor met    E-TVCS technologie van 42 pk en een robuuste transmissie van 16 versnellingen vooruit en 16 versnellingen achteruit, kruipversnellingen en een gesynchroniseerde keerkoppeling uitgeruste L4240 DW kunt u op soepele wijze ieder type werk uitvoeren.
De hefkracht van 1750 kg en het gemak waarmee de onafhankelijke PTO kan worden ingeschakeld en de accessoires d.m.v. automatische vanghaken kunnen worden aangekoppeld, vergroten uw dagelijkse productiviteit. Met zijn functionele en comfortabele ergonomie is de L4240 DW eenvoudig in gebruik en voor iedereen toegankelijk.

TECHNISCH DOCUMENT DOWNLOADEN

14113

MK5000 DW

Met zijn complete uitrusting, zijn versterkte vooras en de betrouwbaarheid van Kubota, is deze utility trekker uitermate geschikt voor een intensief professioneel gebruik. De hydrostatische stuurbekrachtiging, de onafhankelijke PTO en het vlakke, ruime platform voorzien van zwevende pedalen zorgen voor nog meer gebruiksgemak. Als optie kan de MK5000 DW uitgerust worden met een speciale Kubota voorlader, die extra goede prestaties levert dankzij de krachtige hydrauliek, de groepenschakeling en het volmaakte zicht dat het afgeronde, hellende design van de compleet te openen motorkap biedt.

TECHNISCH DOCUMENT DOWNLOADEN

14114

MK5000 DR

Met zijn complete uitrusting, zijn versterkte vooras en de betrouwbaarheid van Kubota, is deze utility trekker uitermate geschikt voor een intensief professioneel gebruik. Het vlakke platform met keerkoppelingshendel en de vereenvoudigde inschakeling van de onafhankelijke PTO binnen handbereik zorgen voor nog meer gebruiksgemak, evenals de uitstekende hanteerbaarheid die de vooras met tandwieloverbrenging d.m.v. conische tandwielen en de hydrostatische stuurbekrachtiging bieden. Bovendien kan de MK5000 DR zich dankzij de naar voren te klappen veiligheidsbeugel in het midden de mogelijkheid een weg banen door moeilijk bereikbare of overvolle zones.

TECHNISCH DOCUMENT DOWNLOADEN