JVMachines
Uw keuze:

Paardentrailers

Toon als:

Wilt u de beste trailer voor uw paard? Atec heeft veilige paardentrailers die aan uw wensen voldoen! Atec maakt kwaliteitsproducten van Nederlandse bodem. Elke trailer is een modern ontwerp, gemaakt van hoge kwaliteitsmaterialen met slechts één doel voor ogen:

Optimaal comfort voor u en uw paard!

Optimaal rijcomfort

Atec paardentrailers zijn sterk, stabiel en duurzaam. Elk van onze paardentrailers heeft een geheel automatisch gelast en volbad verzinkt chassis. Dit zorgt samen met de hoogwaardige opbouw en onafhankelijk geveerde torsieassen voor optimaal rijcomfort.

Maximaal comfort

Het interieur en exterieur van onze paardentrailers is ontworpen met aandacht voor uw paard. Het laden van uw paard wordt makkelijk door de lage instap. Tijdens de rit zal uw paard rustig blijven door de comfortabele vering. De zonwerende uitzetramen zorgen voor frisse lucht, waardoor uw paard klaar is voor topprestaties. Ons unieke Easy Release Systeem zorgt ervoor dat ook het uitladen gemakkelijk en comfortabel verloopt voor u en uw paard.

Lange levensduur

Het design, de constructie en de materialen van onze paardentrailers zijn ontworpen voor jarenlang intensief gebruik. Elke trailer is voorzien van een rubberen vloer. De stabiliteit wordt gewaarborgd door een speciaal ontwikkeld aluminium frame wat de zijwanden met het dak verbindt. Het geventileerde chassis is uitgevoerd met kokerbalken U-profielen. Deze unieke eigenschappen garanderen samen de lange levensduur van uw Atec paardentrailer.

Atec

  

Atec maakt al decennia lang hoge kwaliteitsproducten van Nederlandse bodem. Elk product is een modern ontwerp, gemaakt van hoge kwaliteitsmaterialen met slechts een doel voor ogen:

                                                                            Optimaal comfort voor u en uw waardevolle transport

Details en opties

XXtrail

Hoogwaardige paardentrailers van Hollandse bodem, vervaardigd onder de Atec vlag.

Onze jarenlange ervaring met ontwerpen en bouwen van paardentrailers en het gebruik van uitsluitend kwaliteitsmaterialen, geven u keuze uit een breed assortiment met unieke eigenschappen. Of het nu gaat om een eenvoudig houten instapmodel, een robuuste aluminium uitvoering of het volledig polyester paradepaard, onze modellen bieden voor iedereen een passend transport.

Details en opties

Cheval Liberté

JVMachines is een dealer van Cheval Liberté paardentrailers. 

Details en opties