JVMachines
JVMachinesOfficial Hapert Dealer

Service en onderhoud

Onderhoud en reparatie aan uw aanhanger of paardentrailer

Aanhangwagens en paardentrailers worden met enige regelmaat gebruikt, het is daarom belangrijk regelmatig een controle te laten uitvoeren. Om zo veilig mogelijk de weg op te gaan raad JVMachines u aan om periodiek onderhoud aan uw aanhanger of paardentrailer te laten plegen. Bij regelmatig gebruik adviseren wij een jaarlijkse onderhoudsbeurt. Door regelmatig uw paardentrailer of aanhanger na te laten kijken blijft u hoge kosten voor, en staat u niet onverwachts voor verassingen.

 

Jaarlijkse onderhoudsbeurt met keuring voor uw aanhangwagen

Er is volgens de Nederlandse wet nog geen verplichting voor een jaarlijkse keuring. Dit geld voor aanhangwagens tot 3500 kg. JVMachines keurt volgens de BOVAG richtlijnen . Tijdens een onderhoudsbeurt nemen we dit gelijk mee daardoor is een onderhoudsbeurt in combinatie met een keuring zeer aantrekkelijk . Zo weet u zeker dat uw aanhangwagen of paardentrailer in een top conditie is en u veilig op weg kan.

 

Tijdens de jaarlijkse onderhoudsbeurt checken wij uw aanhangwagen of paardentrailer op de volgende punten:

·         Visuele keuring;

·         Controle bodem;

·         Banden;

·         Chassis;

·         Assen;

·         Oplooprem;

·         Verlichting;

·         Prijsindicatie voor eventuele reparatiepunten en advies.

 

Hoe maakt u een afspraak voor een onderhoudsbeurt of keuring.

Bij JVMachines kunt u online, telefonisch of via de mail uw onderhoud of keuring voor uw aanhangwagen en paardentrailer laten inplannen. Wij proberen u zo snel mogelijk een antwoord te geven wanneer wij uw aanhanger of trailer een onderhoudsbeurt / keuring kunnen geven. Tegen een kleine vergoeding kunnen wij uw aanhangwagen of paardentrailer ook ophalen. Natuurlijk kunt u ook uw aanhanger of trailer bij ons komen brengen. Om ons bedrijfspand is er altijd ruimte genoeg om uw aanhanger of trailer bij ons neer te zetten.

 

Schade aan uw paardentrailer of aanhanger

Ook als u schade heeft aan uw aanhangwagen of paardentrailer en u een offerte voor de verzekering nodig heeft bent u bij JVMachines aan het juiste adres. In overleg met u bepalen we wat er moet gebeuren,  zorgen wij  voor een vlotte afhandeling, zodat u weer snel de weg op kunt.

 

JVMachines heeft een ruim aanbod aan onderdelen

Heeft u voor uw aanhangwagen of paardentrailer nu precies dat ene onderdeel nodig wat u niet kunt vinden? JVMachines heeft een groot en zeer divers aanbod in onderdelen en accessoires. Doordat wij een ruim magazijn hebben, liggen er veel onderdelen op voorraad. Specifieke onderdelen die wij niet hebben liggen, kunnen wij snel leveren door goede afspraken met onze leveranciers. Binnen enkele dagen hebben wij dan alsnog het juiste onderdeel voor u in huis.