JVMachines
JVMachinesOfficial Hapert Dealer

Lease bij JvMachines

AANHANGWAGEN LEASEN

AANHANGER LEASEN IN BRIELLE

Wilt u graag een aanhangwagen leasen zodat u uw kapitaal over kan houden voor andere investeringen? Kom dan langs bij JvMachines in Vierpolders. Bij ons kunt u alle aanhangwagens van het kwaliteitsmerk HAPERT leasen. Tijdens de leaseperiode betaalt u maandelijks een vast bedrag, om de aanschafwaarde van uw aanhangwagen af te lossen. Dit bedrag is inclusief rente.

De looptijd is standaard 7 jaar. U heeft de mogelijkheid om de leaseovereenkomst na 36 of 60 maanden, vanaf de start van de looptijd, boetevrij op te zeggen.

 

OFFICIAL HAPERT-DEALER OMGEVING BRIELLE

JvMachines is de Hapert-Dealer voor de gemeentes Brielle, Hellevoetsluis en Westvoorne. Bij ons in Vierpolders kunt u alle Hapert aanhangers leasen of kopen. Wij hebben ten alle tijden meerdere aanhangwagens van dit top merk op voorraad staan. Benieuwd naar welke dit zijn? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze showroom. Ons team van specialisten staat u graag te woord.

VOORDELEN LEASE

  • U betaald een vast laag bedrag per maand.
  • U bent direct economisch eigenaar van de aanhanger.
  • U houdt financiële ruimte over voor andere investeringen.
  • U kunt uw oude aanhangwagen inruilen.
  • Mogelijkheid om een bedrag aan te betalen.

AANBOD LEASE AANHANGWAGENS

Bij JvMachines in Vierpolders kunt u alle modellen aanhangers leasen van het kwaliteitsmerk HAPERT Aanhangwagens. De aanhangwagens van HAPERT behoren tot de sterkste in de gewichtsklasse tot 3.500 kg.

BAKWAGEN LEASEN

Wij hebben verschillende modellen bakwagens in tal van afmetingen en gewichten. Bakwagens bieden wij aan in enkel as en tandem as. De kleine bakwagens met een maximaal bruto laadvermogen van 750 kg mag u zonder BE rijbewijs trekken.

KOELAANHANGER LEASEN

Onze koelaanhangwagens zijn in verschillende afmetingen en bruto laadvermogens te bestellen. U vindt ons volledige aanbod koelwagens op onze website.

KIPPER LEASEN

Het assortiment aanhanger kippers welke u kunt leasen bestaat uit achterwaartse en 3-zijdige kippers. Deze kippers zijn verkrijgbaar tot een maximaal bruto laadvermogen van 3.500 kg.

TRANSPORTER LEASEN

Wij hebben diverse soorten transporters welke u kunt leasen. Zo hebben wij onder andere machinetransporters, autoambulances en motortrailers.

PLATEAUWAGEN LEASEN

Bij ons kunt u alle plateau aanhangwagen van het top merk Hapert Aanhangwagens leasen.

GESLOTEN AANHANGER LEASEN

Bent u op zoek naar een marktwagen, bagagewagen, verkoopwagen of dichte aanhanger. JvMachines heeft het allemaal. Neem een kijkje op onze website of kom langs in onze showroom voor het totale aanbod.