JVMachines
JVMachinesOfficial Hapert Dealer

Grasmaaiers

Bij JVMachines bent u op het juiste adres als het gaat over grasmaaiers. Door onze ruime showroom kunnen wij altijd wel een geschikte machine voor u vinden. Als het nou gaat over robotmaaiers, loopmaaiers of zitmaaiers, wij hebben de juiste machine voor u in ons assortiment. Wij leveren grasmaaiers van Stihl, Viking, Stiga, Kubota, Hustler, Walker ect, ect. Kom langs in de showroom voor het ruime assortiment of kijk alvast bij:

 

 

 

14067

Geniet van automatisch gemaaid gras

Een perfect gemaaid gazon zonder moeite? Dat kan! De iMow robotmaaier neemt het meeste werk van u over. Eénmaalgeprogrammeerd maait de iMow robotmaaier het gazon volledig automatisch en geheel naar uw wensen. Na het maaien of als de accubijna leeg is, keert hij zelfstandig terug naar het dockingstation. Zo heeft u altijd een perfect onderhouden gazon. En dat in slechtsenkele uren zodat u uw tuin snel weer onbeperkt kunt gebruiken. Meer informatie en interactieve inhoud vindt u terug op de iMow informatiepagina . Een handige tuinplanner vindt u hier terug.

14068

Accu grasmaaiers

Slim, krachtig en mobiel

Dankzij onze accu grasmaaiers kan je het werk in de tuin nog beter uitvoeren. De accu grasmaaiers zijn compact en handig, en verlichten je werk dus aanzienlijk. De modellen met comfortabel monostuur maken het leegmaken van de grasopvangbox nog gemakkelijker en bieden optimaal comfort.

14069

Een elektrische grasmaaier: stil, sterk en handig

De elektrische grasmaaiers van Viking en Stiga zijn in hun element in tuinen tot 800 m². Ze blinken uit door hun grote betrouwbaarheid, gemakkelijke bediening en goede snij- en opvangcapaciteit. Deze elektrische grasmaaiers bestaan in verschillende uitvoeringen: we hebben elektrische grasmaaiers in de aanbieding voor kleine en middelgrote gazons, met wielaandrijving of met comfortabele mulchfunctie. Kies gerust voor een elektrische grasmachine van Viking of Stiga!

14070

Een benzine grasmaaier van Viking en Stiga: kwaliteit voor uw gras

Alle Viking en Stiga benzine grasmaaiers overtuigen door hun uitstekende snijcapaciteiten en groot bedieningscomfort. Zo’n grasmaaier op benzine bestaat in heel wat uitvoeringen, bijvoorbeeld met wielaandrijving, innovatieve ReadyStart, Elektrostart of de praktische messenremkoppeling. Viking en Stiga hebben al deze benzine grasmaaiers in de aanbieding.

14071

Een professionele grasmaaier: de vakman kiest voor VIKING

De professionele grasmaaiers van de 7-serie zijn uw ideale partner als het om professioneel gazononderhoud gaat. Ze blinken uit door hun robuuste constructie, krachtig motorvermogen en uitgekiende functies. Elke VIKING professionele grasmaaier is dan ook ideaal voor het gebruik in openbare groenvoorzieningen, parken, zwembaden en vrijetijdscentra, op speelplaatsen of langs verkeerswegen. De grasmaaiers van de VIKING 7-serie zijn de professionele grasmaaiers waar u op zat te wachten. De uiterst sterke Kawasaki viertakt motor vertoont een uitstekend startgedrag. Gecombineerd met zijn hoge koppel levert deze professionele grasmaaier dan ook een fantastisch maairesultaat, en is hij inzetbaar op grote vlaktes, tot 2500 m².

14072

Gemakkelijk maaien doormiddel van de Stiga frontmaaier  

Een STIGA frontmaaier is perfect voor mulchen. Ideaal voor regelmatig onderhoud. Met het vooraan gemonteerde Combi maaidek kun je gemakkelijk onder struiken en tuinmeubels maaien. Als het gras wat hoger is, kun je wisselen naar achteruitworp. En wanneer de maaibeurt erop zit, kun je dankzij het unieke Quick Flip syteem het maaidek kantelen in een oogwenk. Trek aan de knop en het maaidek kan moeiteloos gekanteld worden. Zonder gereedschap, zonder gedoe. Zoals grasmaaien zou moeten zijn. Ontdek de veelzijdigheid dankzij de ruime keuze aan werktuigen zoals een sneeuwschuif, veegborstel, verticuteermachine, aanhangwagen, etc. 

14073

Zeer wendbaar maaien door de ZeroTurn maaiers

Doordat de zerotun maaier zeer wendbaar is wordt het maaien een stuk plezieriger. Met de hoge snelheden die gehaald kunnen worden tijdens het maaien kunt u veel werk verzetten in een korte tijd. De robuste bouw van de zeruturn maaiers van Kubota, Hustler, Walker en Stiga betekent dat de maaiers wel tegen een stootje kunnen.