JVMachines
JVMachinesOfficial Hapert Dealer

Reiniging

Reinigingsmachines

JVMachines heeft de reinigende apparatuur die exact past bij alle gestelde eisen. Mobiele krachtpatsers die reinigen met exact gedoseerde kracht of vaste opstellingen met volledig automatische pompunits en leidingsystemen met diverse aansluitingen voor verschillende toepassingen. Wij hebben of maken het beste reiniging systeem voor uw reinigingsprobleem.

 

Agrarische sector

Stalreiniging met de hogedrukreinigers van Waterkracht

Voor stalreiniging heeft Waterkracht de speciale Buggy line ontwikkeld. Dit zijn robuuste R.V.S. hogedrukreinigers die tegen een stootje kunnen. Deze hogedrukreinigers zijn zeer geliefd onder de agrariërs door de lange levensduur en een laag onderhoudsniveau. De Buggy is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen met verschillende werkdrukken en wateropbrengsten. Kijk in ons assortiment hogedrukreinigers welke Buggy het meest geschikt is voor uw reinigingsprobleem.

Het reinigen van tractoren en andere landbouwvoertuigen

Reinigen van tractoren, reinigen van combines, kortom het reinigen van landbouwvoertuigen het behoort allemaal tot de dagelijkse werkzaamheden van een agrariër. De vele jaren ervaring van Waterkracht op het gebied van hogedruk reiniging in onder andere de agrarische sector uit zich in de meest geschikte machines voor deze reinigingsklus. Onze hogedruk reinigingsapparaten zijn efficiënt, milieuvriendelijk en praktisch in gebruik. Het reinigen van landbouwvoertuigen is nog nooit zo effectief en eenvoudig geweest.

Bouw en wegenbouw

In de bouw en wegenbouw zijn hogedrukreinigers onmisbaar. Waterkracht levert een complete productrange hogedruk reinigingsapparatuur tot 3000 bar. Onze reinigingsoplossingen zijn van hoge kwaliteit: betrouwbaar, onderhoudsvriendelijk, stil en flexibel inzetbaar. Onze hogedrukreinigers zijn bijzonder effectief en u kunt ze gebruiken voor verschillende materialen. Denk aan het waterstralen van beton, staal, aluminium en hout.

Industriële reiniging

Met onze industriële hogedrukreinigers hebben wij in meerdere toepassingsgebieden onze toegevoegde waarde bewezen. Wij bieden u legio aan oplossingen: van het toepassen van onze standaard hogedrukreinigers tot complete maatwerk reinigingsoplossingen. Zo bieden wij o.a. industriële stofzuigers, mobiele- en stationaire reinigingsunits en industriële reinigingsmachine. Bij Waterkracht combineren wij de kracht van industriële reiniging graag met gebruiksvriendelijkheid voor dagelijks gebruik. Met ons gecertificeerde kwaliteitszorgsysteem garanderen wij constante prestaties van onze industriële reinigers. Wij denken graag met u mee voor een geschikte oplossing van uw reinigingsprobleem. Zo hebben wij ook een oplossing bedacht voor het machinaal ontvellen van rozijnen onder hogedruk.

Reinigingsoplossingen voor de overheid

Ook voor de Overheid heeft Waterkracht tal van reinigingsoplossingen. Denk bijvoorbeeld aan reinigingsoplossingen voor gemeentes, of voor land- en luchtmacht materieel. Ook bieden wij ook tal van reinigingsoplossingen voor de Waterschappen, voor bijvoorbeeld bronreiniging of rioolreiniging.


Reinigingsoplossingen voor de gemeente

Waterkracht levert een complete range hogedrukreinigers aan gemeentes. Reinigingsoplossingen van hoge kwaliteit: betrouwbaar, onderhoudsvriendelijk, stil en flexibel inzetbaar. Onze hogedrukreinigers zijn gebruiksvriendelijk en verwijderen op eenvoudige wijze, tegen lage kosten allerlei ongewenste zaken in het straatbeeld. Naast het verwijderen van onkruid, kauwgom en graffiti zijn de hogedrukreinigers ook uitermate geschikt voor het reinigen van containers en afvalbakken.

Professionele gevelreiniging

U wilt gevel reinigen, renoveren, stralen of hydrofoberen? Dan heeft Waterkracht de juiste hogedrukreinigers voor u. Waterkracht is specialist in hogedruk reinigingssytemen voor professioneel gevelreiniging. Een uiterst effectieve hogedruk reinigingsmethode voor de gevelreiniging en gevel stralen is de Hot Aqua Blaster. Dit werk op basis van de milieuvriendelijke en gepatenteerde Kokend Heetwater Techniek©.